صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

کشت گندم با "آب پلاسمایی" برای نخستین بار در ایران

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو اعلام کرد: "ان‌شاءالله از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا شروع می‌شود." آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، عماد احمدوند؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو در صفحه شخصی خود نوشت: "با اعلام آمادگی دانشگاه بوعلی‌سینا، ان‌شاءالله از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع این دانشگاه شروع می‌شود.

 

آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد اما تاکنون در کشورمان در مقیاس بزرگ مورد ارزیابی قرار نگرفته است."

 

به گزارش تسنیم، آب در کشاورزی یکی از مهم‌ترین عوامل برای تولید و افزایش بهره‌وری بوده و استفاده از آب پلاسمایی یکی از راهکارهای نوین برای افزایش این بهره‌وری است. پلاسما حالتی از ماده است که از گاز شبه خنثی از ذرات باردار و خنثی تشکیل‌ شده است.

 

آب فعال‌ شده با پلاسما با ایجاد اکسیداسیون و دیگر تغییرات شیمیایی در آب می‌تواند علاوه بر خواص ضدعفونی، محرک رشد گیاه باشد؛ این فناوری پاک می‌تواند به بهره‌وری راندمان محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات منجر شود.

 

علاوه بر این، آب پلاسمایی در ضدعفونی و نگهداری محصولات غذایی اثربخش بوده است که می‌تواند به عمر طولانی‌تر محصولات و کاهش ضایعات غذایی منجر شود.

 

برخی از کاربردهای استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی عبارت است از:

    اثر بر جوانه‌زنی بذر: آب پلاسمایی می‌تواند نرخ جوانه‌زنی بذر را بهبود بخشد.
    افزایش رشد گیاهان با استفاده از: PAW آب پلاسمایی می‌تواند رشد گیاهان را تحت تأثیر قرار داده و به بهبود عملکرد آنها کمک کند.
    کنترل اسیدیتۀ خاک: آب پلاسمایی در کنترل اسیدیتۀ خاک‌های مختلف و کاهش آن تأثیر دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار